Železo pozimi

Železo pozimi

20.11.2020

Na vsakem koraku poslušamo kako pomembni so vitamini za naš imunski sistem in mislim, da letošnjo zimo ne bo človeka, ki bi mu primanjkovala vitamina C ali D. Brez dvoma pa se bo našel kdo, ki mu bo primanjkovalo železa. Pomanjkanje železa je namreč najbolj pogosta prehranska motnja na svetu.

Železo je zelo pomemben mineral, ki ima v našem telesu več različnih funkcij. Prispeva k normalni proizvodnji rdečih krvnih celic in hemoglobina. Pomemben je za prenos kisika po telesu in normalni presnovi energije. Prispeva pa tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema.

V novi objavi na blogu Oopsi si preberi kateri so simptomi pomanjkanja železa. Prepričani smo, da nisi vedel/a da so tudi mrzle roke in noge lahko znak pomanjkanja železa.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...
O aktualnih novicah vas bomo obveščali za vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

    1. Dr. Gorkič d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.